#

Felhasználási feltételek

Ez a dokumentum tartalmán keresztül harmadik felhasználók számára elérhetővé teszi az AGTM webhely használati feltételeiről szóló rendeletet (https://agrotradekft.hu).

Az AGTM weboldalát (https://agrotradekft.hu) az SC Pedrogroup Agro SRL társaság üzemelteti, amelynek székhelye: Marosvásárhely, Marosvásárhely, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 208/4, CP 540530, bejegyzett Kereskedelmi nyilvántartás J26 / 501/2009-es számmal. A webhely használata (ideértve a hozzáférést, a navigációt és a termékek vásárlását ezen a webhelyen) hallgatólagos megállapodást jelent a dokumentumban szereplő feltételek betartása iránt, az abból származó összes következménnyel és következménnyel.

Az AGTM webhely (https://agrotradekft.hu) adminisztrátora fenntartja a jogot, hogy a megállapodás tartalmát bármikor módosítsa, előzetes értesítés nélkül az azt használó személyekre (a továbbiakban: felhasználók). A felhasználóknak állandó hozzáférésük van a szolgáltatások használatának feltételeihez annak érdekében, hogy bármikor konzultálhassanak velük.

Annak érdekében, hogy a webhelyet jó körülmények között lehessen használni, javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a Felhasználási feltételeket. Fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsuk ezeket a feltételeket, valamint az AGTM webhelyét (https://agrotradekft.hu). A Általános Szerződési Feltételek oldalára lépve mindig elolvashatja e rendelkezések legújabb verzióját. A használt kifejezések meghatározása A következő fogalmakat a következőképpen definiálják: - áruk és szolgáltatások: bármilyen termék vagy szolgáltatás, amelyet az eladó, a vevő nyújt; - megrendelés: elektronikus dokumentum, amelyben a vevő a https://agrotradekft.hu online áruház ajánlatában bemutatott áruk vagy szolgáltatások megvásárlását kéri - szerződés: az eladó megerősíti a megrendelést (a megrendelés megerősítése csak telefonon vagy elektronikusan lehetséges).

Megrendelés a https://agrotradekft.hu weboldalon:

Annak érdekében, hogy az agrotradekft.hu-tól vásárolhasson, weboldalunkon meg kell adnia adatait. A szolgáltatás igénybevétele során kijelenti, hogy valós, helyes, aktuális és teljes információkat fog szolgáltatni magáról. Abban a helyzetben, amikor úgy gondoljuk, hogy ezt a kötelezettséget megsértették, fenntartjuk a jogot, hogy egy meghatározott vagy határozatlan időre, előzetes értesítés nélkül blokkolja a szolgáltatás igénybevételéhez való hozzáférését. A megrendelés regisztrációval vagy anélkül is megtehető. A regisztrált felhasználók olyan kiegészítő funkciókkal élhetnek, mint például a megrendelések előzményei, promóciós vagy évfordulóbeli utalványok, a számlázási adatok automatikus bevitele. A megrendelés a következőkből áll: - áruk vagy szolgáltatások, amelyek megtalálhatók a fent említett online áruház ajánlatában; - egyértelmű említések a számlázásra, a kézbesítési adatokra, valamint az egyéb különleges említésekre vonatkozóan; - a vevő specifikációi.

A megrendelés elindítása (elektronikusan vagy telefonon) nem jelenti a megrendelés és a szerződés megerősítését. A teljes lépések a következők: - rendelés regisztrálása: minden regisztrált rendelésre automatikus egyedi szám készül; - megrendelés átvétele egy értékesítési ügynök által, a webhelyen a Kapcsolat szakaszban feltüntetett munkaidőn belül (Értékesítési osztály program); - a megrendelés megerősítése a megrendelés és a megrendelésben lévő termékek készletének ellenőrzése után történik. Ezt a visszaigazolást csak értékesítési ügynök adja meg telefonon vagy elektronikus úton (e-mail); - a megrendelés kézbesítése a megrendelés megerősítését követően, valamint a szállítási részleteknek az értékesítési vagy szállítási ügynök és a vevő általi meghatározása után történik.

Megjegyzés: A már promóciós termékeket tartalmazó megrendelések nem részesülnek további kedvezményekben, például: utalványok, évforduló kedvezmények, vállalati kedvezmények, VIP kártyák vagy egyéb kedvezményes megrendelések. Különleges megrendelések

A TERMÉKEK ÁRAK ÉS KOCKÁZATAI A termékek ára és készlete 24 órán át 5 napra frissül. A megrendelések és a megrendelések árai a kiállításuk napjától számított 3 napig érvényesek.

Ha a termékek árait vagy egyéb adatait helytelenül jelenítették meg, többek között azért, mert tévesen adták meg őket az adatbázisban, fenntartjuk a jogot az ezeket a termékeket tartalmazó CANCEL megrendelések megtételére, és a lehető leghamarabb értesíteni az ügyfeleket. idő a hibáról.

Az agrotradekft.hu online áruházban értékesített termékek készlete a következőképpen szerepel:

- ELÉRHETŐ: a termék fizikai készletben van, és online megrendelés alapján vehető fel / szállítható, RENDELÉS MEGERŐSÍTÉSE UTÁN. Az ELÉRHETŐ állapotú termékek megrendeléseit abban az időben sorrendben teljesítik, ahogyan azokat az adatbázisban regisztrálják. Az AVAILABLE állapotban megjelenített összes termék korlátozott számú darabot tartalmaz. A készleteket a fentiek szerint frissítjük - következésképpen előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor egy AVAILABLE státusszal megrendelt termék elérhetetlenné válik, ha azt egy korábbi megrendelés megerősítette.

- RENDELÉS: A termék már nem található az eladó raktárában. A RENDELÉS gomb megnyomásával automatikus üzenet jön létre, amelyben az eladó értesítést kap arról, hogy érdekli ezt a terméket. Amikor a termék visszatér a készletbe, egy értékesítési ügynök felveszi Önnel a kapcsolatot a rendelés teljesítéséhez. - ELADVA: a termék már nem létezik az eladó készletében.

- Előrendelés: A termék csak a foglalási rendszerben érhető el. A gyártó fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül megváltoztassa a termék kiadásának dátumát és árát.

TERMÉKGARANCIA Az online áruházban (agrotradekft.hu) értékesített összes termékre érvényes garancia vonatkozik a hatályos jogszabályok, valamint a gyártók és a forgalmazók kereskedelmi feltételei alapján - az összes termék eredeti csomagolásban van. A tractoare-ro.ro által eladott termékek garanciáját a gyártó felhatalmazott szolgáltatása biztosítja. A nem lezárt termékekre ugyanazok a garanciavállalási feltételek vonatkoznak. Ezek olyan termékek, amelyeket a boltban ki lehet mutatni és amelyek kozmetikai jeleket mutathatnak, tökéletes működési állapotban.

FIZETÉSI MÓDSZEREK Az agrotradekft.hu webhelyen feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát (19%) Green Stamp (termékekre, amelyek a törvény szerint zöld bélyegzőadót fizetnek) A termékek fizetése készpénzben / készpénzben történik, a termék kiszállításakor, hitel / bankkártyával, amikor megrendelést online vagy banki átutalással nyújt be. Szállítási információk: A szállítási határidő legfeljebb 5-7 munkanap, az átvétel napjától és a megrendelés megerősítésétől számítva. Ezt a kifejezést a bennünktől független okok miatt módosíthatjuk. A szállítási költségeket a hozzáadottérték-adóval (HÉA) együtt számolják, és a következők: A szállítási költségeket a termék súlyának, a kézbesítési távolságnak és a küldött termék értékének figyelembevételével számítják ki.

A Sürgős Curier vagy a Fan Courier az ország egész területén szállít, és a legelőnyösebb költségekkel jár, mivel a csomagot általában 24 órán belül, még szombaton is kiszállítják.

A TERMÉKEK VISSZATÉRÉSE A termékek visszaküldésére a hatályos törvények, valamint bizonyos esetekben a saját visszaküldési politikája vonatkozik. A visszaküldés minden részlete megtalálható a terméktől függően az office@agrotradekft.hu e-mail címen

Szerzői jogok Az agrotradekft.hu webhely teljes tartalma, beleértve a szövegeket, képeket, grafikákat, web grafikákat, szkripteket és minden egyéb adatot, az S.C. tulajdonában van. Pedrogroup Agro S.R.L. vagy beszállítói, és a szerzői jogi és szellemi tulajdonról szóló törvények védik. Az agrotradekft.hu webhely bármely elemének vagy a fent felsorolt ​​elemeknek írásbeli hozzájárulása nélküli felhasználását a hatályos törvények előírják. A szellemi tulajdonjogok igényléséhez használja az office@agrotradekft.hu e-mail címet

Adatvédelmi irányelvek:

A személyes adatok az Ön hozzájárulása nélkül nyilvánosságra hozhatók fizetési csalással kapcsolatos perek / viták esetén a következő címzetteknek: Online fizetésekben részt vevő bankok, a Nemzetközi Kártya Szervezetek, illetve a törvény szerint a Szolgáltatók / Termék Szolgáltatók az illetékes intézményekhez. A 677/200. Sz. Törvény rendelkezéseivel összhangban ügyfeleink a következő jogokkal rendelkeznek: 1) az információhoz való jog (12. cikk) 2) az adatokhoz való hozzáférés joga (13. cikk) - a megkereséshez és a díjmentesen, évente egy kérelemre, megerősítést arról, hogy az adatszolgáltató kezeli vagy nem dolgozza fel a rá vonatkozó adatokat. 3) Beavatkozási jog (14. cikk) - jog az adatkezelőtől írásbeli kéréssel és díjmentesen kérheti a következőket: a) a hiányos, pontatlan adatok helyesbítése, frissítése, blokkolása vagy törlése vagy illegális feldolgozás; b) az illegális személyes adatok névtelen adatokké alakítása; c) értesítés harmadik felek számára a let-ben nyújtott műveletekről. a) és b). 4) A felszólaláshoz való jog (15. cikk) - jog arra, hogy díjmentesen és írásbeli kérelemmel tiltakozzon az adott helyzettel kapcsolatos megalapozott és jogszerű okokból, hogy az erre vonatkozó adatok feldolgozás tárgyát képezik. 5) A bírósághoz fordulás joga (18. cikk) - a bírósághoz fordulás joga a törvény által garantált és megsértett jogok védelme érdekében. 6) Panasz benyújtásának joga a felügyeleti hatósághoz (25. cikk).

A termék felelőssége:

SC Pedrogroup Agro S.R.L. nem vállal felelősséget és nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amelyet az ezen az oldalon keresztül vásárolt termékeknek a gyártó által megjelölt céloktól eltérő felhasználása okozott. A termékek visszaküldése a GO. 34/2014.

Egyes távközlési technikák alkalmazásának korlátozásai:

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); b) telecopiator (fax) c) adresa de posta electronica (e-mail) Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator. Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta a) imprimat neadresat; b) imprimat adresat; c) scrisoare tipizata; d) publicitate tiparita cu bon de comanda; e) catalog; f) telefon cu interventie umana; g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); h) radio; i) videofon (telefon cu imagine); j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); k) posta electronica (e-mail); l) telecopiator (fax); m) televiziune (teleshopping).

Pereskedés:

A termékek ezen a weboldalon történő használatával, megnézésével vagy megvásárlásával a felhasználó tudomásul veszi azt a tényt, hogy a fenti feltételeket a román törvények szabályozzák, valamint a felhasználó és az S.C. között felmerülő bármilyen vitát. Pedrogroup Agro S.R.L. Bármilyen konfliktus esetén az S.C. Pedrogroup Agro S.R.L. és ügyfelei, először legalább 30 munkanapon belül megpróbálják békés módon megoldani őket. Ha nem lehetséges egyezség rendezése, a vitát az illetékes bíróság rendezi a hatályos román törvényeknek megfelelően.

Vegyes:

Ha a fenti kikötések bármelyikét érvénytelennek vagy érvénytelennek tekintik, az okától függetlenül, ez nem befolyásolja a többi kikötés érvényességét. A megrendelés elindítását követően az ügyfél kifogás nélkül elfogadja a Felhasználási feltételeket, amelyek értéke megegyezik egy érvényes szerződéstel. A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával az ügyfél teljes mértékben vállalja az agrotradekft.hu virtuális áruház megvásárlásából származó jogokat és kötelezettségeket.